Ho farem possible

Ara Mollet ERC – MES ha aconseguit el millor resultat de la seva història a les eleccions municipals de Mollet del Vallès des dels temps de la República: 5.260 vots, un 23,03% dels vots i 6 regidors. Essent primera força al barri de Santa Rosa i aconseguint la segona posició a tota la resta de barris molletans. És una fita històrica que obre noves perspectives; que obre un ventall de noves possibilitats per al futur de Mollet. Cal reconèixer la victòria del PSC, però també cal reconèixer que hi ha diferents possibilitats per articular el futur govern de Mollet.

Ens vam presentar a les eleccions amb un projecte de ciutat i amb una voluntat de canvi. És per això que hem començat a tenir trobades amb les formacions que també aposten pel canvi: Mollet en Comú (4 regidors), Podem Mollet (2 regidors) i Junts per Mollet (1 regidor).

Proposem un govern de canvi i de progrés. Un govern social i molletà. Un govern al costat de la llibertat, de la democràcia i del republicanisme. El canvi que necessita Mollet ha estat avalat per la població a les urnes, però no és menys cert que els votants han manifestat que aquest canvi ha de ser plural, tal i com és la societat molletana. El PSC ha sumat 7.920 vots i el 34,87% dels vots. La nostra proposta de govern de canvi ha aconseguit 11.195 vots i un 49,29%. És doncs un mandat que cal explorar.

Només des d’un govern plural i fort podem afrontar els grans reptes dels propers anys. Proposem que Mollet ha de tenir un nou lideratge al Baix Vallès a nivell econòmic, industrial i comercial. Proposem un nou dinamisme cultural, esportiu, juvenil, de la gent gran, etc... Proposem el govern amb més ambició social de la història. Sabem que cal acabar amb la crispació i nosaltres ho sabrem fer.

Amb responsabilitat entomem el repte de fer possible aquest canvi tan necessari després de 32 anys. La nostra prioritat és un futur millor per a la nostra ciutat. Apel·lem a tots els grups que es van presentar amb la idea del canvi a estar a l’alçada del moment. La Marina deia que “Anem per feina”; en Xavi ens deia que “Sí que es pot”; i en Joan que “Fem-ho junts”. Ho compartim.  Ningú ha de despenjar-se de la il·lusió compartida per tants d’un Mollet diferent. Per nosaltres no serà. Ens vam presentar a les eleccions dient que faríem possible el canvi. I així ho estem fent, amarats d’ànims i de la responsabilitat que se’ns ha donat a les urnes.

Edicions locals