Ara Mollet - ERC vol que l'Ajuntament doni suport a la Declaració de Sobirania

Els republicans han presentat una moció per debatre en el proper ple del dia 25

Política

Ara Mollet - ERC vol que l'Ajuntament de la ciutat se sumi a la Declaració de Sobirania, aprovada al Parlament de Catalunya. Per això ha presentat una moció, que s'haurà de debatre en el proper ple ordinari, que se celebrarà el dilluns 25 de febrer. Esquerra la presenta "davant de la transcendència del moment històric i conscients de la responsabilitat que també té el món local en aquest procés democràtic".

"Hem presentat també aquesta moció amb la confiança que l’esperit democràtic de la majoria de les forces polítiques representades al ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès permetrà l’aprovació del suport de l’Ajuntament de Mollet a la Declaració de Sobirania i el Dret a Decidir del poble de Catalunya", insisteixen els republicans, davant el dubte de quina serà la posició del PSC. Per exemple, a Granollers, l'abstenció dels socialistes va permetre l'aprovació de la moció de suport a la sobirania.

Els dos regidors d’Ara Mollet-ERC, Oriol López i Marta Vilaret, així com la secció local d’ERC creuen que "des del món municipal és molt important un posicionament clar i nítid a favor de la democràcia i del dret a decidir".

Sí a Sant Fost
Precisament aquest dimarts l'Ajuntament de Sant Fost donava llum verda a l'adhesió a la Declaració de Sobirania, amb l'únic vot en contra del regidor del PP i l'abstenció d'una regidora d'IUSF, que donava llibertat de vot.

Edicions locals