Neix el col·lectiu Objectiu-Estat-Propi

El grup de treball nascut a Mollet pretén informar sobre els avantatges d'una Catalunya independent

Política

Un grup de vallesans ha constituït el col·lectiu Objectiu-Estat-Propi (OEP), un projecte que té com a objectiu informar i fer difusió "dels avantatges que tindrà Catalunya quan aconsegueixi la independència d'Espanya". El president és l'empresari i antic pilot de motociclisme Pere Pi.

El grup de treball es va constituir divendres passat a l'Edifici Isern de Mollet, on es van elegir les persones que integraran la junta del col·lectiu independentista. A més de Pere Pi, hi seran presents Miquel Arbós i Joan Font, com a vicepresidents primer i segon, respectivament; Pep Rovira, com a secretari; Joan Oliveres, a Comunicació; i Jordi Fornas, Josep Isern, Ildefons Vilanova, Enric Rubio, Ot Pi, Nuria Isern, Lluís Vila i Sergi Moyano, com a vocals.

En la trobada es va aprovar el Reglament Intern de l'OEP, el sistema de treball i les responsabilitats de cada un dels components del grup de treball. "Aquest equip de treball te com a prioritat el convèncer els indecisos dels avantatges d'una Catalunya independent", explica el president Pere Pi.

L'OEP sorgeix després de mesos de treball previ esperonats per la multitudinària manifestació de l'Onze de Setembre de l'any passat. Durant aquests mesos, Pi explica que s'han mantingut contactes amb la plataforma proseleccions catalanes, amb l’Assemblea Nacional Catalana, amb el senador Josep Maldonado i també amb l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

A hores d'ara, l'OEP està construint un web on es podran inscriure tots el que vulguin rebre informació. "La nostra tasca serà informar via les xarxes socials de tot allò que afavoreixi el convenciment a tenir un Estat Propi, tan en el tema econòmic com el sentimental", conclou Pi.

Edicions locals