Cristian Tirado (Ciutadans), aposta pel 'seny' al consistori

Tirado es presenta per segona vegada després que el 2019 es quedés a les portes d'entrar al Consistori

Política

Cristian Tirado (Ciutadans), aposta pel 'seny' al consistori
Cristian Tirado (Ciutadans), aposta pel 'seny' al consistori

Ciutadans torna a apostar per Cristian Tirado per liderar la llista de les eleccions municipals de diumenge 28 de maig a Sant Fost. Tirado es presenta com a candidat per segon cop consecutiu després que el 2019 es quedés a les portes d'entrar al Consistori.

El cap de llista de la formació taronja no creu que arribi a guanyar els comicis, però sí que espera poder entrar a l'Ajuntament.

Tirado diu que el seu objectiu, si finalment arriba a aconseguir els vots necessaris per treure encara que sigui un regidor, és posar "seny" perquè "no hi hagi tant desgavell" a la casa de la Vila, fent referència al darrer mandat.

Així mateix, demana el vot als seus ciutadans perquè diu que són "sincers" i gent "responsable" i assegura que el que prometin ho compliran. Tot i reconèixer que el partit no està en la seva millor època en l'àmbit estatal, creu que no els influenciarà perquè la gent té "una manera diferent de votar" a les municipals.

Finalment, exposa estar obert a parlar i escoltar. Diu que vol "el millor" pel poble i demana que abans de votar la gent recordi què ha passat en el darrer mandat.  

3 Propostes

- Reduir els impostos i fer més transparent el Consistori.

- Millorar la seguretat de Sant Fost.

- Beneficis fiscals perquè les empreses contractin gent del poble i per a l'obertura de nous comerços.

Perfil personal

La música és un dels seus hobbies. Toca diversos instruments i també té un grup musical. Administratiu de professió i amb 43 anys, explica que entre els seus espais preferits del poble hi ha el carrer Sant Pere i també la seva residència, al carrer Sot, on viu des que tenia 10 anys.

Edicions locals