Alberto Bastida (Sant Fost En Comú Podem): 'No podem posar franges vermelles'

L'Alcaldable per Sant Fost avança que el seu objectiu és fer un govern 'participatiu'

Política

Alberto Bastida (Sant Fost En Comú Podem): 'No podem posar franges vermelles'
Alberto Bastida (Sant Fost En Comú Podem): 'No podem posar franges vermelles'

"Som la força política que més ha governat i més ha complert el programa del 2019", assegura Alberto Bastida, candidat per Sant Fost amb il·lusió En Comú Podem a les eleccions municipals de diumenge. El candidat remarca que haver format part del govern en aquesta legislatura "suma" per aconseguir vots.

Creu que la gent ara ja coneix com treballen i avança que el seu objectiu és fer un govern "participatiu". Així mateix, remarca que per aquesta campanya duen un programa "molt realista" i que si entren un altre cop al Consistori és perquè la gent haurà premiat la seva feina i la "coherència" en el seu discurs.

Pel que fa als pactes, en cas de ser necessaris després del 28 de maig per engegar el govern, Bastida assegura: "Si una cosa ens ha demostrat la legislatura actual és que no hi ha franges vermelles" i que hauran de ser "més realistes" i "més cautelosos" que fa quatre anys, perquè el mandat que s'iniciï sigui "més estable" del que ha estat aquest darrer.

Tot i que no vol avançar-se als resultats, sí que considera que el més probable és que s'hagi de conformar un govern de coalició. 

3 Propostes

- Manteniment anual de la via pública amb un calendari organitzat amb tots els carrers del poble.

- Un pla integral d'inversió per obtenir habitatge assequible per als joves i per a la gent gran.

- Crear un nou espai jove que no només sigui per a l'oci, sinó també per la formació i el foment de l'ocupació.

Perfil personal

La llera del riu Besòs és el lloc preferit del poble del més jove dels candidats a qui li agrada passejar per la muntanya, el cinema, els animals i els jocs de taula (és membre de l'associació Fostforo). Té estudis com a tècnic de laboratori biomèdic i actualment es troba en situació d'atur. 

Edicions locals