Jesús Canga (PSC) proposa 'diàleg' i 'canvi de polítiques'

Aquestes són les primeres eleccions del candidat socialista que es presenta per governar Sant Fost

Política

Jesús Canga (PSC) proposa 'diàleg' i 'canvi de polítiques'
Jesús Canga (PSC) proposa 'diàleg' i 'canvi de polítiques'

Jesús Canga és la novetat en aquests comicis municipals a Sant Fost. Resident al municipi des de fa uns 6 anys, tot i que ja hi estiuejava de petit quan venia a visitar els seus avis, Canga es presenta per primera vegada com a candidat del PSC, després que fa aproximadament un any fos triat com a nou primer secretari de la formació local en substitució de l'històric Juan Álvarez.

El socialista arribava al partit poc després que el PSC recuperés la representació al plenari municipal amb la Xènia Guerra. Dos anys d'absència marcats per un acte de transfuguisme de la seva excandidata, Maria José Sánchez que el flamant candidat del PSC a Sant Fost vol deixar enrere.

"Si ens fixem en les motxilles que tenim al darrere no pactaríem amb ningú", avança Canga, qui tot i considerar que "començar de zero és difícil" i que a poc a poc estan netejant-se les ferides, es mostra propens a allargar la mà als seus adversaris polítics.

"Soc una persona de diàleg. Em vull portar bé amb tothom", afirma i afegeix que "és un bon moment per fer un canvi de política", basada en aquest diàleg i promet "intentar-ho". 

3 Propostes

- Idear un pla que combini la biodiversitat amb l'oci ciutadà per a la recuperació de la llera del riu Besòs.

- Projecte amb consens ciutadà per desviar la carretera B-500 i fer-la més amable per a la mobilitat a peu.

- Un pla per "cosir fronteres" i connectar les urbanitzacions amb el centre del poble.

Perfil personal

El bàsquet és la seva gran passió. Amb 39 anys, forma part del flamant equip campió de lliga, l'UE Bàsquet Sant Fost. És enginyer tècnic agrícola especialitzat en indústries agràries i alimentàries i està finalitzant els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses.

Edicions locals