Javier Rebollo (Junts per Sant Fost): Reclam del vot independentista

Aquestes seran les primeres eleccions de Rebollo com a cap de llista

Política

Javier Rebollo (Junts per Sant Fost): Reclam del vot independentista
Javier Rebollo (Junts per Sant Fost): Reclam del vot independentista

Javier Rebollo treia el cap en unes eleccions municipals l'any 2015. En aquella ocasió ho feia a les llistes de Convergència, però no va ser fins al passat mandat quan formaria part de l'Ajuntament com a regidor gràcies a la coalició entre ERC i Junts a Sant Fost. Un acord que es trencava fa uns mesos perquè ambdós partits tornessin a caminar en solitari.

Aquestes seran les primeres eleccions de Rebollo com a cap de llista de Junts per Sant Fost, a les quals l'alcaldable es presenta després d'haver format govern durant dos anys i amb la idea de tornar-hi: "Per nosaltres és molt important que Sant Fost tingui un govern sòlid. Tenim moltes ganes de treballar i moltes idees", apunta Rebollo qui considera que Sant Fost necessita un canvi.

"Fa massa temps que mana la mateixa gent", afirma. Així mateix, es mostra disposat al diàleg. "Si el nostre vot és decisiu estem disposats a parlar amb tothom", però al mateix temps deixa clares les premisses del partit: "Volem que Sant Fost sigui un poble català, sense menysprear ningú" i afegeix que l'objectiu de la formació segueix sent la independència.  

3 Propostes

- Canvi d'il·luminació del poble a llums led i col·locar plaques solars als edificis municipals.

- Treure els cotxes de la plaça de l'Ajuntament i que l'espai es converteixi en un nucli central del poble.

- Acabar el projecte de reforma del Pavelló 1 que va redactar el seu grup municipal.

Perfil personal

Fa gairebé mitja vida que viu a Sant Fost i treballa en una empresa com a responsable administratiu. Té 62 anys i entre les seves aficions destaca l'esport, passar temps amb la seva família i l'art català del segle XIX. Si ha de triar un lloc preferit on passar una estona, aquest és la Serralada de Marina.

Edicions locals