Carles Miquel (Ara Sant Fost ERC) es proposa com el vot 'útil' per sortir de 'l'immobilisme'

El candidat dels republicans aspira a tornar a governar el poble

Política

Carles Miquel (Ara Sant Fost ERC) es proposa com el vot útil per sortir de 'l'immobilisme'
Carles Miquel (Ara Sant Fost ERC) es proposa com el vot útil per sortir de 'l'immobilisme'

Carles Miquel s'enfronta per segona vegada consecutiva a unes eleccions municipals com a cap de llista. El líder de la primera força de l'oposició durant els dos darrers anys del mandat actual, arriba a aquests comicis amb l'experiència d'haver governat durant 20 mesos sota el braç, fet que afirma els aporta "la perspectiva necessària per creure que tot el que expliquem ho podrem tirar endavant".

Miquel diu que afronten aquests comicis amb "més propostes que mai" i un equip "més jove que mai" amb l'objectiu de treure el poble de "l'immobilisme" dels qui ara estan governant i tirar endavant molts dels projectes que havien promès.

Tant és així, que el cap de llista d'Ara Sant Fost ERC considera que són el vot "útil" i "necessari" i confia que la fi de la seva coalició amb Junts no els perjudicarà: "Creiem que no s'escaparan vots pels extrems".

Miquel també afirma que "l'alcaldessa serà Montserrat Sanmartí o seré jo". Un cop coneguts els resultats diu que buscaran els "suports necessaris", però creu que els socialistes i els comuns tornaran a ser els que tindran "la clau" per governar. 

3 Propostes

- Reprendre el reordenament dels recursos, principalment humans, de la Policia Local.

- Treballar perquè la gent jove del poble tingui oportunitats de feina, habitatge i formació al poble.

- Recuperar i reformar espais públics com la plaça de la Vila, perquè la ciutadania recuperi la vida social.

Perfil personal

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i amb un MBA d'ESADE, actualment treballa com a assessor d'hisenda pública. Té 52 anys i és aficionat a la lectura, el futbol i el senderisme. Una passió, aquesta última, que l'ha dut a formar part del grup senderista del municipi.

Edicions locals