Montserrat Sanmartí (IUSF): Camí cap a la quarta reelecció

L'actual alcaldessa de Sant Fost creu que la formació tindrà un 'bon resultat' diumenge a les urnes

Política

Montserrat Sanmartí (IUSF): Camí cap a la quarta reelecció
Montserrat Sanmartí (IUSF): Camí cap a la quarta reelecció

Amb "optimisme", així és com afronta les eleccions la candidata d'Independents Units per Sant Fost (IUSF) i actual alcaldessa del poble, Montserrat Sanmartí qui opta a la quarta reelecció com a batllessa.

Tot i que confessa que no és persona de fer travesses, la cap de llista d'IUSF creu que tindran un "bon resultat" i explica que ha optat a encapçalar la candidatura pel "suport incondicional que li ha demostrat la gent del seu equip".

També per la "necessitat d'acabar de fer uns quants projectes". Així mateix, confessa que "després del que va passar fa quatre anys, els veïns valoren més la nostra feina" i que la idea de canvi i de tots contra una política de molts anys governant que hi havia s'hauria refredat.

Conclou que quan es coneguin els resultats si han de parlar parlaran "amb tothom", però que si els resultats són bons no acceptaran "segons què".

De la mateixa manera, fa memòria i diu que no consentiran un altre transfuguisme i "una presa de pèl com la que vam viure" i obre la porta a fer una "altra mena d'oposició" en el cas que els toqui seure fora de la bancada del govern. 

3 Propostes 

- Acabar la reforma del Pavelló 1

- Crear el nou espai per a joves al Pavelló 2

- Connectar les urbanitzacions amb el centre del poble

Perfil personal

Administrativa comptable de professió i 54 anys d'edat, es declara una dona aficionada al cinema, que li agrada viatjar i passar moments amb la família. També es considera una enamorada dels espais naturals de Sant Fost, entre els quals hi ha un dels seus predilectes: l'ermita de Sant Cebrià de Cabanyes.  

 

Edicions locals