Ara Sant Fost – ERC planteja reformar La Bòbila per construir-hi habitatge social, un nou aparcament i un espai d'esbarjo

Aquest és un dels projectes de 'futur' que la formació republicana incorpora en el seu programa electoral

Política

Imatge del futur projecte per a La Bòbila
Imatge del futur projecte per a La Bòbila

Ara Sant Fost – Esquerra Republicana ha començat a desgranar les propostes i projectes que treballarà a "curt, mitjà i llarg termini" si reben el suport dels veïns i veïnes de Sant Fost per governar a partir del proper mandat.

En un comunicat, ARA Sant Fost- ERC ha explicat que entre les propostes que es plantegen hi ha la de reformar la plaça de la Vila, per tal que "deixi de ser un aparcament i es converteixi en un espai de socialització i convivència per a la gent". 

També proposen remodelar La Bòbila per tal de fer-hi habitatge social i construir-hi un aparcament que, combinat amb un autobús-llançadora a l’estació, redueixi la circulació de vehicles pel centre de la vila, a part de fer-la un gran espai de socialització i esbarjo per al veïnat.

Segons la formació: "La pandèmia de la COVID-19 va fer descobrir a molts dels nostres veïns que cal invertir en aquests espais per a la socialització de petits i grans, també de les nostres mascotes, recuperant espais de titularitat municipal en desús per tal de retornar-los a la ciutadania".

Nous equipaments a Mas Llombart

Una altra de les propostes destacades dels republicans és construir nous equipaments socials i esportius en una parcel·la de Mas Llombart situada entre el carrer Esport i el carrer Zona Esportiva, "parcel·la que, actualment, és de titularitat privada, però que es pretén incorporar al patrimoni municipal", determinen.

Finalment, la formació exposa que tots aquests projectes no són "més que una mostra de les possibilitats a les quals pot aspirar el nostre poble si la ciutadania decideix apostar per un govern liderat per Ara Sant Fost – Esquerra Republicana". Un govern, segons especifiquen: "preparat i connectat amb aquelles les institucions que permetrien abordar totes aquestes inversions".

Edicions locals