El PSC de Sant Fost proposa recuperar la llera del Besòs i un pla per 'cosir fronteres'

El candidat socialista, Jesús Canga, i el seu equip van presentar el programa electoral en un acte a la Casa Bastinos

Política

El PSC de Sant Fost proposa recuperar la llera del Besòs i un pla per 'cosir fonteres'
El PSC de Sant Fost proposa recuperar la llera del Besòs i un pla per 'cosir fonteres'

El PSC de Sant Fost va presentar dissabte a la tarda, a la Casa Bastinos, el seu programa electoral de cara a les eleccions de diumenge 28 de maig. Sota la batuta de Jesús Canga, que encapçala la llista, el partit va explicar els quatre "macroprojectes" que té la formació per arribar al govern santfostenc.

"Hem estructurat el programa electoral en dues fases, la primera són els macroprojectes amb els quals necessiten el suport de les administracions supramunicipals", explicava Canga i en detallava les propostes com la transformació de la llera del riu Besòs a través d'un pla de recuperació que combini la biodiversitat amb l'oci ciutadà.

També tornen a posar a sobre la taula el desviament de la B-500: "Fa molts anys que es planteja. Hem d'intentar implicar a tots els actors per aconseguir una pacificació del centre del poble i instarem que es porti a debatre en el Parlament, com ja es va fer en el seu moment", deia Canga.

Per altra banda, des del PSC proposen un pla per "cosir fronteres" que té per objectiu connectar les urbanitzacions amb el centre del poble i amb els municipis veïns a través de l'adequació de rieres i ponts d'accés, millorar-ne l'enllumenat i l'accessibilitat dels carrers.

El darrer macroprojecte dels socialistes és la centralitat: "Per fer poble hem de buscar un lloc central on poder conviure tots", determinava el candidat a l'Alcaldia del PSC de Sant Fost, qui afegia que aquest centre és un projecte que es vol decidir amb la participació ciutadana. 

 

Edicions locals