Sant Fost adjudica les obres de reforma del Pavelló 1 a Voracys

Després del procediment negociat, el govern ha encarregat les obres de rehabilitació amb un pressupost d'1.893.000 euros

Societat

Sant Fost adjudica les obres de reforma del Pavelló 1 a Voracys
Sant Fost adjudica les obres de reforma del Pavelló 1 a Voracys

L'Ajuntament santfostenc ha desencallat l'inici de les obres de remodelació del Pavelló 1, que estaven pendents de ser adjudicades. El concurs per encarregar els treballs, que es va tancar a principis d'abril, va quedar desert després que cap empresa presentés oferta per tirar endavant la reforma.

Arran d'aquest fet, el govern municipal va iniciar el procediment negociat sense publicitat per poder aprovar l'expedient i començar les obres amb dues empreses: Voracys i Urcotex Inmobiliaria.  Finalment, l'Ajuntament ha anunciat que el passat dilluns 16 de maig, es va signar amb l’empresa Voracys el contracte d’adjudicació de les obres de reforma integral amb un pressupost de 1.893.121,35 euros (IVA inclòs).

Aquest projecte compta amb les subvencions del Pla General d’Inversions de la Diputació de Barcelona (PGI), el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC) i el Fons NextGeneration EU (mitjançant el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana).

Edicions locals