Andrea Comendador i Gerard Bas, millors esportistes de l'any a Sant Fost

La Nit de l'Esport va premiar 13 esportistes i va reconeixer una trentena més

Esports

Els esportistes locals van recollir guardons de diverses categories
Els esportistes locals van recollir guardons de diverses categories | Ajuntament de Sant Fost

La 32a Nit de l'Esport va coronar a Andrea Comendador, del Club Patinatge, i a Gerard Bas, de la UE Bàsquet, com els millors esportistes sèniors de la temporada 2022-2023 al municipi. La gala va reunir un miler de persones relacionades amb el teixit esportiu local i amb tots els clubs esportius del municipi al pavelló 2, amb un acte celebrat el dissabte a la nit.

En els premis a millors esportistes júniors, els premiats van ser Jana Borreguero, de la UE Bàsquet; Aitana Rubio, del Club Patinatge; i Adrià Ferrer, també del club de bàsquet. Els últims premis de la nit van ser els de promeses, que en categoria femenina es van endur Carla Romero, del Club Handbol; Berta Fernández, de la UE Bàsquet; Jana Jordà, del Club Patinatge; i Nayta Pauta, de la UE Sant Fost. Pel que fa als guardons masculins, els premiats van ser Diego Ortega, del Club Handbol; Eneko Vico, de la UE Bàsquet; Hugo Llenas, de la UE Sant Fost; i Erik Deckler, del Barri Can Calet.

Reconeixements de tota mena

La Nit de l'Esport també va reconèixer els esportistes locals amb èxits nacionals i internacional. Els esportistes homenatjats van ser les germanes Marta i Judit Sallent, Judith Carricondo, Maria Pérez, Bianca Garcia, Giulia Pica i diversos equips i ballarins de l'Escola Assaig.

La gala també va tenir lloc per diversos homenatges a persones que treballen desinteressadament pels clubs i a les mateixes entitats per les fites que van aconseguir durant aquesta temporada 2022-2023.

Edicions locals