Els expropietaris de La Cúpula obren un 'pop up' bar a Mollet que funcionarà només 22 dies

L'establiment tindrà propostes d'entrepans inspirats en la volta al món que estan fent

Economia

La Marta Poveda i el Víctor Torremocha davant el bar
La Marta Poveda i el Víctor Torremocha davant el bar

Després d'un any viatjant per mig món i coneixent gastronomies d'arreu, la Marta Poveda i el Víctor Torremocha –expropietaris del bar La Cúpula de Sant Fost– fan una pausa i aterren a Mollet amb una curiosa iniciativa. Es tracta de Fans dels entrepans, un "pop up"bar, o el que es podria definir com a bar efímer o amb data de caducitat, ja que només estarà en actiu 22 dies –del 17 de maig al 15 de juny–. 

El viatge ha permès a aquesta parella de martorellesencs descobrir les possibilitats gastronòmiques de diversos territoris i ara volen fer tastar a la clientela bona part d'allò que ha captivat les seves papil·les gustatives a l'estranger. "Ens encanta engrescar-nos amb projectes nous", explica el Víctor donant a conèixer alguns detalls més del bar: "Tindrem algun pica-pica i postres, però el plat principal seran els entrepans inspirats en el nostre viatge".

La cuina asiàtica, boliviana, japonesa, i hindú..., donarà sabor als entrepans que la clientela podrà tastar a l'actual cafeteria Rosan situada al número 60 de l'avinguda Burgos. També es podran demanar per emportar o per rebre directament a casa.

Els impulsors de Fans dels entrepans també es proposen fer una picada d'ullet als productes de proximitat, amb els quals treballaran per arrodonir els seus plats. Així preveuen comptar amb ous de Gallecs, pans del Forn l'Antic i cervesa artesana Hobac de Santa Maria. 

Obertes les reserves

L'establiment estarà obert de 19.30 h a 23 h i, a banda del servei habitual, també celebrarà una nit especial de pinxos amb la col·laboració d'un restaurant de cuina basca de Badalona. Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 3 de juny.  Tot i que encara no han obert portes, els comensals ja poden fer les seves reserves per Instagram a fans_dels_entrepans.

El projecte de bar efímer servirà per fer calaix i perquè la parella pugui continuar la ruta arreu del món, que tenen previst reprendre després del 15 de juny. 

Edicions locals