El Barri Can Calet jugarà un any més a Primera Catalana

Els de Sant Fost van assegurar la seva permanència amb una golejada al CFS Cerdanyola (2-10)

Esports

La victòria a Cerdanyola dona la tranquilitat als de Sant Fost
La victòria a Cerdanyola dona la tranquilitat als de Sant Fost | Barri Can Calet

El Barri Can Calet ha assolit el seu objectiu amb tres jornades d'antelació. L'equip santfostenc va tenir una festa golejadora a la pista del CFS Cerdanyola, on es va imposar per 2-10 i va assegurar matemàticament la seva permanència a Primera Catalana. Els verds buscaran ara la millor posició possible per evitar sorpreses de post-temporada.

El partit a Cerdanyola va tenir un guió clar. El Barri Can Calet va dominar de principi a fi i va trobar la porteria rival en múltiples ocasions. Els de Sant Fost ja van començar al davant des de l'inici i no van aturar el seu festival golejador. Fins a sis jugadors santfostencs van marcar en el partit, entre els quals destaca Javi Vázquez amb un hat-trick.

El Barri Can Calet és actualment vuitè amb 32 punts, 10 per sobre del descens amb només 9 per disputar. Tot i això, encara queden tres jornades de lliga i els santfostencs hauran de buscar acabar el més a dalt possible per evitar els descensos no compensats. El primer d'aquests tres partits serà el pròxim dimarts a les 21.45 h. Els verds rebran al Vall de Tenes CFS al pavelló 2, un equip que porta els mateixos punts que ells.

Edicions locals