Jesús Canga: 'El meu somni és aconseguir un Sant Fost unit al voltant del seu futur'

L'Ateneu Jaume Rifà va acollir divendres la presentació del candidat del PSC a l'Alcaldia de Sant Fost

Política

Jesús Canga: 'El meu somni és aconseguir un Sant Fost unit al voltant del seu futur'
Jesús Canga: 'El meu somni és aconseguir un Sant Fost unit al voltant del seu futur'

L'Ateneu Jaume Rifà va acollir divendres al vespre la presentació de Jesús Canga com a candidat del PSC a l'Alcaldia de Sant Fost per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Un acte en el qual Canga es va comprometre a encapçalar un "nou model de fer política".

"El meu somni és aconseguir un Sant Fost unit al voltant del seu futur. Un Sant Fost on ens sentim molt orgullosos de viure", deia el candidat socialista durant l'acte en el qual va presentar alguns dels projectes que formaran part del programa de la formació local, un programa "molt ambiciós capaç de donar resposta a tots els ciutadans del nostre poble" afegia Canga.

En aquest sentit, el líder dels socialistes santfostencs va destacar els tres punts "vitals" del seu programa que impliquen construir un espai públic de centralitat que serveixi de punt de trobada per a la ciutadania de tots els barris; participar en el projecte de recuperació del riu que ha iniciat el Consorci Besòs Tordera amb "un projecte que combini la biodiversitat amb l'oci ciutadà" i el desviament de la B-500 per connectar el Barcelonès Nord amb el Vallès.

Per altra banda, els socialistes també volen apostar per fomentar la participació ciutadana, la regeneració dels polígons industrials del poble, la creació d'habitatge públic i el foment de plans d'ocupació i formació, així com la construcció d'un casal i un centre de dia per a la gent gran.

Canga, qui liderarà la llista de la formació local per primera vegada, va estar acompanyat de familiars, amics i companys de partit com l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlón, qui va destacar que "la política municipal necessita persones amb coneixements, humilitat, empatia i capacitat d’esforç i treball, i el Jesús això ho porta al seu ADN".

En l'acte també va ser-hi present el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, qui va voler posar en valor el compromís de Canga i en va destacar la seva "mirada neta, una mirada amb perspectiva que dona solidesa al projecte socialista de Sant Fost", apuntava Martínez.

Edicions locals