Javier Rebollo serà el candidat de Junts a l'Alcaldia de Sant Fost

El partit farà aquest dijous, a l'Ateneu, la presentació de qui liderarà la candidatura de les pròximes eleccions municipals

Política

Javier Rebollo serà el candidat de Junts a l'Alcaldia de Sant Fost
Javier Rebollo serà el candidat de Junts a l'Alcaldia de Sant Fost

Javier Rebollo ha estat escollit per liderar la candidatura de Junts a l'Alcaldia de Sant Fost. El santfostenc serà presentat com a líder del partit per a les pròximes eleccions municipals en un acte que tindrà lloc aquest dijous a l'Ateneu Jaume Rifà.

La presentació començarà a les 19 h i comptarà amb la participació de la diputada i portaveu de Junts al Congrés dels Diputats, Miriam Nogueras. 

L'actual regidor de la coalició ERC-Junts per Sant Fost a l'Ajuntament es presenta per liderar la campanya que porta com a lema "Gent de debò a Sant Fost de Campsentelles".

Rebollo, nascut el 23 d'agost de 1960 a Barcelona, és diplomat en Prevenció de Riscos Laborals i treballa com Cap d'Administració, compres, RRHH i PRL. 

Pel que fa a la seva trajectòria política, aquest serà el primer cop que Rebollo encapçalarà una candidatura d'uns comicis. L'any 2019 va ser tercer a les llistes municipals del grup ERC – JUNTS  i  en les eleccions municipals del 2015 va ocupar el número 4 de la candidatura de Convergència i Unió (CiU) liderada per Joaquim Pérez.

Edicions locals