El CEM Can Lladó celebra el seu 12è aniversari

L'equipament organitza una festa oberta a tothom i a l'aire lliure el dissabte

Esports

La festa es farà a l'exterior de Can Lladó
La festa es farà a l'exterior de Can Lladó

El CEM Can Lladó fa 12 anys i ho celebrarà el pròxim dissabte al matí amb una festa oberta a tothom i a l'aire lliure. El personal del centre esportiu organitzarà diverses activitats i classes dirigides i la jornada acabarà amb una botifarrada. Els tiquets per aquest dinar ja es poden adquirir a la recepció del centre per 5 €.

La celebració començarà a les 10 h i durant tot el matí del dissabte s'organitzaran diverses activitats com classes de zumba, body combat o sortejos. Els més petits podran participar en una gimcana infantil, mentre que els adults podran fer el circuit de proves Can Lladó Games. La jornada acabarà a les 14 h amb una botifarrada, els tiquets de la qual es poden comprar per 5 € a la recepció de l'equipament i inclouen la botifarra i la beguda.

Durant tot el cap de setmana també hi haurà un torneig de pàdel a les pistes del centre esportiu. La competició té un cost d'entrada de 20 € per persona i assegura jugar tres partits com a mínim. Es faran dos tornejos, un masculí un femení, amb fase de grups i eliminatòries i hi haurà diversos premis pels guanyadors.

A més de la jornada del cap de setmana, els abonats del CEM Can Llado també podran gaudir de diverses activitats especials durant tota la setmana.

Edicions locals