Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem aposta per un programa electoral 'participatiu'

La formació busca involucrar als veïns que podran fer-los arribar les seves propostes telemàtica o presencialment

Política

Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem aposta per un programa electoral 'participatiu'
Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem aposta per un programa electoral 'participatiu'

Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem apostarà per un Programa Participatiu de cara a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. Amb aquesta iniciativa, la formació encapçalada per Alberto Bastida busca recollir propostes per "millorar les diferents àrees i regidories de Sant Fost, involucrant al veïnat en la definició de les polítiques públiques i la presa de decisions", indiquen els comuns en un comunicat.

"El Programa Participatiu és una iniciativa oberta que convida a la ciutadania a aportar les seves il·lusions per millorar Sant Fost. Així, els santfostencs i les santfostenques poden ajudar a crear i dissenyar les iniciatives que es duran a terme a l'Ajuntament amb Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem", han indicat des de la formació local.

Les propostes es podran fer arribar a través d'un formulari telemàtic (https://tally.so/r/3yMvR6), enviant-les directament a info@santfostambillusio.cat o a través de la pàgina web de la candidatura (santfostencomupodem.info).

Per afavorir la participació ciutadana, Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem també crearà carpes ciutadanes per Sant Fost, on els veïns i veïnes podran aportar idees de manera presencial. A més, simultàniament, la formació política està fent reunions d’equip (“Viver d’Idees”) on, conjuntament, es proposen idees i projectes de manera interna.

"La creació del Programa Participatiu demostra l'aposta de Sant Fost amb Il·lusió - En Comú Podem per la participació ciutadana i la transparència en el procés electoral. La candidatura convida a tothom a sumar-se a aquesta iniciativa per construir juntes un Sant Fost ple d’Il·lusió", afegeixen des del partit.

Edicions locals