Xerrada per a famílies sobre com acompanyar els fills en el pas a l'adolescència

L'activitat tindrà lloc dijous a les 18 h a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Fost

Societat

Cartell de la xerrada
Cartell de la xerrada | Aj. Sant Fost

Com acompanyar el pas a l’adolescència, aquest és el títol de la xerrada adreçada a mares i pares amb filles i fills adolescents que tindrà lloc dijous 23 de març, a les 18 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

L’activitat la imparteix un professional de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració de les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) de les escoles i l’institut. 

L'objectiu de la xerrada és proporcionar a les famílies elements que els ajudin a comprendre els seus fills i filles adolescents i a acompanyar-los en aquesta etapa vital. 

Es parlarà dels canvis físics i emocionals i de com ajudar els adolescents a afrontar l’angoixa que els produeixen; d’estratègies per parlar de sexualitat, alcohol, tabac o de l’ús de pantalles; de les emocions i la pressió del grup, entre altres.

Així mateix, el taller té un caire participatiu i es proposaran diferents situacions perquè mares i pares puguin contrastar i debatre i, alhora, treure’n orientacions que els ajudin a saber què preocupa als i les joves i com ajudar-los. 

Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 93 579 69 80 o per whatsapp al 672 03 00 66.

Edicions locals