El Moto Club Cent Peus estrena les trobades infantils del trial

L'entitat santfostenca va inaugurar dissabte aquesta nova proposta pels més petits

Esports

Una trentena d'infants van participar a la primera trobada infantil
Una trentena d'infants van participar a la primera trobada infantil | Moto Club Cent Peus

La Trobada Infantil de Trial és la nova activitat del Moto Club Cent Peus destinada als nens i nenes. La primera edició de la jornada es va celebrar el passat dissabte i va comptar amb una trentena de participants. L'activitat al club seguirà aquest cap de setmana amb el primer trial social de l'any.

L'activitat, destinada als infants de fins a 18 anys, proposava tres voltes a un recorregut de trial de sis zones amb quatre dificultats, marcades per colors. La jornada va ser no competitiva i va permetre als pilots infantils practicar l'esport a unes instal·lacions on s'han celebrat diversos campionats i proves.

Aquesta trobada infantil també ha estat la prèvia de l'inici dels trials socials del Cent Peus. El calendari de trials socials del 2023 arrencarà aquest diumenge amb la primera jornada de competició de les cinc previstes. Com és habitual, el torneig començarà a les 9 h i les inscripcions es podran fer a la mateixa seu del club per un preu d'entre 30 € i 40 €, segons si s'és soci del club o no.

Edicions locals