Sanmartí: 'Em sento amb força, il·lusió i ganes de tornar a encapçalar el projecte d'IUSF'

L'Ateneu Jaume Rifà va acollir divendres la presentació de la candidata d'IUSF per les eleccions municipals de maig

Política

Montserrat Sanmartí durant la presentació de la seva candidatura
Montserrat Sanmartí durant la presentació de la seva candidatura

L'auditori de l'Ateneu Jaume Rifà es va omplir de gom a gom divendres al vespre per acollir la presentació oficial de la candidatura de Montserrat Sanmartí, d'Independents Units per Sant Fost (IUSF), a l'Alcaldia santfostenca. 

Un acte en el qual Sanmartí va estar acompanyada de familiars, veïns, amics i companys de partit a qui la candidata d'IUSF va voler donar-los les gràcies pel seu "suport, escalf i compromís" i dels quals també va rebre la seva estima.

L'actual alcaldessa va manifestar sentir-se amb "força, il·lusió i ganes" per tornar a encapçalar el projecte d'IUSF: "Accepto tornar a ser la candidata IUSF per les pròximes eleccions municipals de maig i ho faig, en primer lloc, perquè tinc el suport de la meva família, de la gent d'Independents i de molts veïns. En segon lloc, perquè m'agradaria acabar tots els projectes ja començats i iniciar-ne de nous per convertir el meu poble en un municipi preparat pels reptes que vindran", deia durant el seu discurs.

Així mateix, va afirmar sentir-se "molt orgullosa" de viure a Sant Fost, poble pel qual sent un "amor inqüestionable". Va assegurar que el seu compromís és "governar amb la gent, no per sobre de la gent" i que la seva idea de la política és la de "servir, no la d'ocupar un càrrec polític", un servei que segons va manifestar pot fer pel fet de formar part d'IUSF, "una agrupació de veïns amb un únic objectiu, Sant Fost", afegia.

"Ens presentem a les eleccions amb projectes començats i no acabats i en tenim molts més", va comentar també durant el seu discurs l'actual alcaldessa de Sant Fost, fent esment a les ja conegudes remodelacions dels pavellons 1 i 2, el canvi de gespa del camp de futbol i l'espai jove.

En aquest sentit, també va parlar que el projecte futur de la formació local es basarà en "una política enfocada, com sempre, en les persones, amb un clar accent social. A millorar la mobilitat al nostre poble i a fer front a la crisi climàtica", indicava Sanmartí.

Tot això, sense oblidar el seu pas per l'oposició durant l'actual legislatura: "Soc de les persones que creu i penso que tot no s'hi val en política. Un polític que s'estima el seu poble no embruta el seu nom", deia la candidata d'IUSF qui al mateix temps recordava que durant aquests dos últims anys al govern han "intentat prioritzar sobretot l'estabilitat".

 

 

 

Edicions locals