Laia Sanz i el Cent Peus, protagonistes de l'esport femení a TV3

El programa 'Una de les nostres' va gravar el seu últim capítol a Can Teià amb la campiona de trial

Esports

Laia Sanz va passar una jornada amb vuit nens i nenes a Sant Fost
Laia Sanz va passar una jornada amb vuit nens i nenes a Sant Fost | TV3

Les instal·lacions del Moto Club Cent Peus a Can Teià van ser l'indret escollit pel capítol de la setmana passada del programa Una de les nostres, l'aposta de TV3 per visibilitzar l'esport femení. La pilot de trial i de raid Laia Sanz va ensenyar l'esport i va explicar les seves experiències a vuit nens i nenes en un episodi gravat a la seu del club santfostenc.

El programa televisiu va escollir a vuit nens i nenes que van poder gaudir d'una sessió de trial i d'una xerrada amb la campiona del món. Un cop finalitzada la sessió a les instal·lacions de Sant Fost, Sanz va escollir tres infants perquè visquessin amb ella una segona experiència de preparació pel Dakar i d'una cursa de resistència a Seva (Osona).

Laia Sanz és la pilot de trial més destacada amb catorze títols mundials i deu europeus en categoria femenina. Des de fa 12 anys, competeix en raids, on suma onze victòries al Ral·li Dakar en modalitat femenina.

Aquest capítol del programa va ser enregistrat a Can Teià a finals de l'any passat, setmanes abans que Sanz marxés a Aràbia Saudita per competir al Dakar. El programa es va emetre a TV3 la setmana passada i es pot veure en format a la carta al web de la televisió catalana.

Edicions locals