L'Ajuntament de Sant Fost vol impulsar una taula per donar veu al jovent del poble

El Consistori farà el pròxim dijous a les 20 h una reunió informativa

Societat

L'Ajuntament de Sant Fost vol impulsar una taula per donar veu al jovent del poble
L'Ajuntament de Sant Fost vol impulsar una taula per donar veu al jovent del poble | Aj. Sant Fost

L'Ajuntament de Sant Fost planteja impulsar una taula municipal per donar veu al jovent del poble. L'objectiu de la proposta és poder copsar les necessitats i inquietuds reals d'aquest col·lectiu per poder fer polítiques adequades als seus interessos. 

Segons el Consistori: "La taula jove és també una molt bona oportunitat per comptar amb les aportacions dels mateixos joves a l’hora de decidir sobre tot allò que els afecta en el desenvolupament del seu projecte de vida i de l’entorn on viuen".

Entre les funcions que tindrà la taula jove hi ha la d'esdevenir un espai d’intercanvi d’informació i formació entre administració i joves; dissenyar, segons les seves opinions i aportacions, diferents activitats; fer propostes que millorin els serveis municipals; incloure noves vies de participació d'aquest col·lectiu i formar part de l’avaluació dels programes i projectes municipals.

Per tal de donar a conèixer aquesta proposta, el pròxim dijous 16 de març, l'Ajuntament celebrarà una reunió a sala de plens a les 20 h. Els interessats a participar han d'inscriure's prèviament a joventut@santfost.cat, indicant nom, cognoms i adreça.

La taula es dirigeix a joves d'entre 15 i 29 anys. 
 

Edicions locals