Batuda de senglars dissabte al Bosc de Can Roda

La cacera tindrà lloc entre les 9 h i les 16 h i queda prohibida la circulació de persones i vehicles durant la jornada

Societat

Batuda de senglars dissabte al Bosc de Can Roda
Batuda de senglars dissabte al Bosc de Can Roda | Aj. Sant Fost

La Societat de Caçadors La Marta ha comunicat als ajuntaments de Martorelles i Sant Fost que dissabte hi haurà batudes de porcs senglars al bosc de Can Roda de Martorelles.

La cacera tindrà dissabte 11 de març de 9 h a 16 h. Per aquest motiu, des dels municipis afectats es recorda que estarà prohibida la circulació de persones i vehicles durant les set hores previstes de batuda.

Per altra banda, des de l'Ajuntament de Sant Fost també han volgut fer memòria en un comunicat que la competència d’aquesta acció prové de la Societat de Caçadors alineada amb la Generalitat per al control de danys del senglar.

La Societat de Caçadors segueix la regulació de l’ordre de vedes 2022-2023, RESOLUCIÓ ACC/821/2022 i Resolució ACC/2716/2022, i té l’obligació de senyalitzar la zona de caça. 

Cada associació decideix les dates de les batudes, sempre emmarcat dins de les dates que la Generalitat de Catalunya assigna. Al municipi de Sant Fost, l’Associació de Caça centra l’acció del senglar els dissabtes (aprovat per la seva assemblea) i l’Ajuntament únicament fa d’altaveu per als veïns i veïnes de Sant Fost, a fi d’informar i evitar els possibles accidents. 

Edicions locals