Carles Miquel promet 'treballar sense descans' per escriure el Sant Fost del futur

La plaça de la Vila va acollir la presentació de Miquel com a candidat d'ARA ERC Sant Fost a l'Alcaldia

Política

Acte de presentació de Carles Miquel a l'Alcaldia de Sant Fost
Acte de presentació de Carles Miquel a l'Alcaldia de Sant Fost | Redacció

La plaça de la Vila de Sant Fost es va omplir de veïns i veïnes que van acudir a la presentació de Carles Miquel com a candidat d'ARA ERC Sant Fost a l'Alcaldia de Sant Fost. Durant l'acte, Miquel va estar acompanyat pel Consell de Territori, Juli Fernàndez i de companys de partit, familiars i amics. 

"Fa molt de temps que Sant Fost no batega, que les entitats comencen a defallir i no troben relleu i que els nostres joves marxen perquè no troben habitatge i feina", deia Miquel en el seu discurs.

"Nosaltres volem escriure el futur del Sant Fost que volem, però necessitem que la gent ens vegi com l'alternativa", afegia el candidat d'ARA ERC Sant Fost, qui així mateix afegia que "l'únic canvi possible és el que liderem des d'ERC" i advertia que "si manen els de sempre, faran les coses com sempre". 

En aquest sentit, Miquel apuntava que volen "treballar sense descans" per un Sant Fost verd, transparent, social i feminista. Per recuperar l'activitat als polígons "perquè estiguin al nivell dels pobles del costat".  

Per donar oportunitats a la joventut, fomentar l'associacionisme, "revitalitzar" les entitats i reobrir els espais del poble: "No pot ser que tinguem espais públics tancats i les nostres entitats no tinguin on reunir-se", indicava Miquel. 

També volen apostar perquè el manteniment dels carrers, la neteja viària i els jardins del poble "no siguin cosa que només es treballa els darrers quatre mesos abans d'unes eleccions", perquè el cos de policia "sigui format, capaç i amb els mitjans que necessita" i perquè Sant Fost estigui "molt millor comunicat", indicava el candidat d'ARA ERC Sant Fost. 

Per la seva banda, el conseller de Territori, Juli Fernàndez, va assenyalar que "el compromís i el treball és el que fa que siguem útils i transformem la vida de la gent perquè sigui una mica més feliç" i va elogiar Miquel: "El compromís del Carles i de la gent d'ERC de Sant Fost és evident. No només amb el que ha dit el Carles avui, sinó amb el que van ser capaços de fer durant 20 mesos", deia Fernàndez, qui del 2018 al 2021 va ser delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona.

A banda dels parlaments, els assistents congregats a la plaça de la Vila van poder gaudir d'un vermut i d'una activitat de bombolles que es va adreçar als infants.

 

Edicions locals