El tram de l'Avinguda Aragó que va des del laberint fins al carrer Navarra es convertirà en un jardí sec

Així ho van consensuar un grup de veïns i l'Ajuntament en una reunió celebrada dimarts

Societat

El tram de l'avinguda Aragó que es vol convertir en un jardí
El tram de l'avinguda Aragó que es vol convertir en un jardí | Aj. Sant Fost

El tram de l'Avinguda Aragó que va des del laberint fins al carrer Navarra es convertirà en un jardí sec de baix manteniment amb un recorregut didàctic. Així ho va consensuar l'Ajuntament amb un grup de veïns i veïnes en una reunió que va tenir lloc el passat dimarts a la tarda. 

A la trobada van assistir una quinzena de veïns, l’alcaldessa, la regidora de Medi Ambient, el regidor d’Esports, la Tècnica de Medi Ambient i l’empresa externa redactora del projecte.

L’objectiu de la reunió era promoure un espai de debat veïnal per acabar d’identificar i concretar les necessitats d’ús futur d'aquest espai de terra. 

Durant la trobada es van fer diverses propostes, que es van posar a debat, i finalment va haver-hi consens en crear un jardí sec de baix manteniment, amb un recorregut didàctic, i creació d’ombres amb arbrat i amb espais de trobada, així com actuacions per millorar la seguretat a la zona, com l’escala d’accés al laberint i el tancat perimetral.

Els veïns també van fer altres propostes per aquest espai i altres del municipi, que des de l'Ajuntament es van recollir per tenir-les en compte per propers projectes.

Edicions locals