Els Chocones Bàsquet Cars guanyen el concurs de carnaval de Sant Fost

La rua va aplegar una desena de comparses i va acabar amb una festa al Pavelló-1

Cultura

Els Chocones Bàsquet Cars guanyen el concurs de carnaval de Sant Fost
Els Chocones Bàsquet Cars guanyen el concurs de carnaval de Sant Fost

La música i el color van acaparar la tarda i nit de dissabte a Sant Fost amb la celebració de la rua de Carnaval, que va aplegar una desena de comparses. Pel que fa al concurs, el grup guanyador va ser Chocones Bàsquet Cars, de la Unió Esportiva Bàsquet Sant Fost.

La rua va sortir del Pavelló-1 i va recórrer la carretera de la Roca fins a Can Corominas, on el jurat prenia nota de les comparses participants. En total en van ser una desena: Circus d'Estrangis; Els Picapiedra de l'AFA del Joaquim Abril; Tam Fost Batucada; Los Bailones, Chocones Bàsquet Cars; les Colles de Sant Fost, el grup de Balls de Saló, Puturrú Vikingos, Los Carambolas i els hippies de Farolillos i Gunis.

La rua va acabar al Pavelló-1, on es va celebrar el sopar amb uns 500 assistents i es van lliurar els premis del concurs. La comparsa guanyadora va ser Chocones Bàsquet Cars, de la Unió Esportiva Bàsquet Sant Fost, amb una setantena de participants. Pel que fa a la resta de premis, el guardó a la disfressa més atrevida va ser per a Farolillos i Gunis; la més divertida, per a la Porqueta Simpàtica, i el premi a la comparsa familiar va ser per a Rubio's Team.

 

Edicions locals