Queixes dels veïns del carrer Joaquim Blume pel soroll que ocasiona la pista exterior del Pavelló 2

L'Ajuntament es compromet a fer un estudi acústic per determinar les actuacions a fer per minimitzar el soroll

Societat

Queixes dels veïns del carrer Joaquim Blume pel soroll que ocasiona la pista exterior del Pavelló 2
Queixes dels veïns del carrer Joaquim Blume pel soroll que ocasiona la pista exterior del Pavelló 2

 Els veïns del carrer Joaquim Blume de Sant Fost van fer arribar al ple de l'Ajuntament les seves queixes sobre les molèsties sonores que els ocasionen les activitats que es duen a terme a la pista exterior del Pavelló 2 i a l'aparcament.

Segons els veïns, fa més de 5 anys, des de la construcció d'aquests dos espais, que estan sotmesos a un "gran impacte acústic" amb  "conseqüències documentades sobre la nostra salut".

Els veïns van exposar que aquest impacte sonor els afecta des de primera hora del matí i fins ben entrada la nit, els 365 dies de l'any, i van demanar que després de reiterades reunions amb els alcaldes i regidors que han estat en el govern en els darrers cinc anys, se'ls doni "una solució a aquest problema que vau crear i va en augment", indiquen.

Un estudi de l'impacte acústic

Des del govern, la regidora Margarita Santos, responia la queixa dels veïns durant el ple i anunciava que el Consistori ha encarregat a la Diputació de Barcelona un estudi sonor per concretar en quin moment l'impacte acústic és més alt: "Un cop tinguem aquesta actuació podrem concretar millor què hem de fer".

Santos admetia que des de la construcció d'aquests espais han rebut "moltes queixes", però puntualitzava: "Des de la regidoria d'esports s'han fet accions per minimitzar l'impacte acústic. S'han posat matalassos a les tanques i a les porteries, s'ha fet un control d'horaris...", indicava.

Dissabtes i diumenges les activitats comencen a les 9.30 h i acaben a les 21 h. La resta de la setmana, comencen a les 16 h i acaben a les 19 h. La pista tanca a les 21.30 h i l'aparcament a les 23 h.

Edicions locals