Els equipaments esportius de Sant Fost estan d'estrena

El camp de futbol compta amb una nova il·luminació i Can Lladó inicia diverses millores

Esports

El camp disposa d'un nou enllumenat LED
El camp disposa d'un nou enllumenat LED | Ajuntament de Sant Fost

Les instal·lacions esportives de Sant Fost inauguren diverses millores aquests dies. Al camp de futbol ja ha acabat la instal·lació del nou enllumenat, format per 24 focus de tecnologia LED. D'altra banda, al CEM Can Lladó han començat diverses millores que es realitzaran durant els pròxims mesos com la remodelació de la recepció o la renovació de la sala de fitness.

Les noves lluminàries del camp de futbol s'han instal·lat durant els mesos de desembre i gener amb l'objectiu de modernitzar el sistema. El nou enllumenat és de tecnologia LED, un fet que, previsiblement, augmentarà la qualitat lumínica del camp i reduirà el consum. A més, el nou sistema permet instal·lar un sistema de regulació de la llum, tot i que aquest aspecte encara no es durà a terme. La renovació dels llums del camp de futbol ha tingut un cost de prop de 40.000 €.

D'altra banda, el CEM Can Lladó comptarà amb diverses millores que s'executaran durant els pròxims mesos. Les obres inclouen una remodelació de la recepció, una redistribució de la sala de fitness i la renovació de l'enllumenat de la piscina per llums LED. Juntament amb aquestes reformes, l'empresa gestora Sintagmia també ha realitzat diversos canvis en els serveis oferts que ja s'han posat en marxa com una renovació de la web i l'aplicació mòbil, un augment de l'oferta d'activitats dirigides i la creació de tornejos a les pistes de pàdel.

Edicions locals