El ple aprova reactivar el Consell Escolar Municipal de Sant Fost

L'òrgan, actualment inactiu, es va crear fa 11 anys

Societat

El ple aprova reactivar el Consell Escolar Municipal de Sant Fost
El ple aprova reactivar el Consell Escolar Municipal de Sant Fost

L'Ajuntament de Sant Fost va aprovar aquest dimarts en sessió plenària la reactivació del Consell Escolar Municipal de Sant Fost. L'òrgan de consulta, proposta i participació sobre qualsevol tema relacionat amb l'educació no universitària al municipi es va crear l'any 2012 i actualment està inactiu.

"Hem anat comunicant aquesta intenció als consells escolars dels centres i en reunions i comptem amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, dins del catàleg 2021-2023 de Ciutats Educadors, Ecosistemes Educatius Locals", explicava la regidora d'Educació, Blanca Torrallardona, durant el ple.

Torrallardona comunicava que per començar a desenvolupar la tasca de reactivació d'aquest òrgan s'ha creat un grup motor integrat per un tècnic de la Diputació, per la mateixa regidora i la tècnica de l'àrea d'Educació de l'Ajuntament.

La proposta que es va aprovar per unanimitat en el plenari de dimarts, continuarà endavant amb la creació d'un grup de treball integrat per un representant dels docents, un representant de les famílies i la regidora d'Educació.

Aquests representants s'encarregaran de revisar el reglament que ja existia i fer una proposta de text nou perquè es pugui aprovar en el plenari del Consell Escolar Municipal. Un cop aprovat per aquest plenari, la llum verda definitiva la donarà el ple de l'Ajuntament.

 

Edicions locals