Sant Fost acull un taller adreçat a fomentar el benestar emocional de la gent gran que viu sola

Isabel Penedo coordina l'activitat que treballar per incentivar la creativitat i millorar l'atenció d'aquesta franja d'edat

Societat

Sant Fost acull un taller adreçat a fomentar el benestar emocional de la gent gran que viu sola
Sant Fost acull un taller adreçat a fomentar el benestar emocional de la gent gran que viu sola | Aj. Sant Fost

La sala de plens de Sant Fost acull cada dimecres d'11 h a 13 h un taller adreçat a la gent gran que afronta el seu dia a dia amb solitud. Sota el títol Abracem la solitud, l'activitat reuneix persones d'aquesta franja d'edat per fer activitats de relaxació, meditació i que els ajudin a fomentar la seva creativitat. El taller el coordina el Voluntariat Social per Sant Fost.

L'encarregada d'impartir aquestes sessions és la Isabel Penedo que coordina aquesta activitat de forma voluntària amb 5 persones més.

El taller també vol posar l'accent en millorar l'atenció que se li dona a aquesta franja d'edat i aportar-los benestar emocional a través, entre d'altres, d'intercanvis entre persones de diferents franges d'edat.

Un exemple d'aquest intercanvi intergeneracional va tenir lloc el mes de desembre passat amb la visita dels alumnes de l'institut Alba del Vallès, els quals a banda de llegir per als ancians una felicitació de Nadal, van estar una bona estona amb ells intercanviant experiències i anècdotes.

 

Edicions locals