Tres restaurants de Sant Fost, guardonats amb el Wedding Awards 2023 en la categoria de millor banquet

Fa una dècada que el portal bodas.net celebra aquests premis

Economia

Tres restaurants de Sant Fost han estat guardonats amb el Wedding Awards 2023 en la categoria de millor banquet que atorga el portal especialitzat bodas.net des de fa una dècada. En aquesta desena edició, els premiats santfostencs han estat el Celler de Can Torrens, Mas Llombart i Mediterrània.

Aquesta no és la primera vegada que aquests establiments s'enduen els premis del sector nupcial. En el cas del Celler de Can Torrens i de Mas Llombart, han aconseguit el reconeixement en totes les edicions que el portal especialitzat en casaments ha celebrat ininterrompudament des de l'any 2014 (pandèmia inclosa).

A banda d'aquests establiments, també han estat guardonats en la categoria de millor banquet dos restaurants baixvallesans: el Restaurant la Salut, de Parets i Can Oliver, de Montornès, aquest últim guardonat en les darreres 8 edicions, des de l'any 2015.

Mentre que en la categoria de música també s'ha endut un Wedding Awards 2023, l'empresa santfostenca Connecta Só.

Els premis es basen en les opinions de parelles que han estat usuàries d'aquest portal dedicat a les bodes, que l'any passat va comptar amb 8,5 milions d'opinions a escala global. En total hi ha 19 categories, que inclouen els professionals que intervenen en tot l'engranatge d'aquestes celebracions: des del banquet, a la fotografia, les flors i la decoració, fins a l'organització, la joieria o la lluna de mel.

"La celebració dels Wedding Awards 2023 vol ser un homenatge a tots els professionals i empreses que s'han deixat la pell perquè la recuperació del sector sigui una realitat", ha asseverat José Melo, vicepresident de vendes per a Europa de bodas.net.

Bodas.net també ha destacat que l'any passat es va produir un "boom" de les celebracions nupcials, propiciat per l'acumulació de moltes bodes durant la pandèmia i que enguany, tot i la inflació, s'espera que hi hagi un 5% més de casaments que el 2019, segons dades del mateix portal.

Edicions locals