Talls a diverses vies de Mas Llombart pels treballs d'asfaltatge a la urbanització

L'actuació s'allargarà fins dilluns vinent i afectarà els carrers Bosc, La Pau i Mirador i l'avinguda Mas Llombart

Societat

Talls a diverses vies de Mas Llombart pels treballs d'asfaltatge a la urbanització
Talls a diverses vies de Mas Llombart pels treballs d'asfaltatge a la urbanització | Aj Sant Fost

L'Ajuntament continuarà durant aquesta setmana amb els treballs d'asfaltatge als carrers de Mas Llombart. Les tasques comportaran talls durant aquest dilluns, 30 de gener i dimarts 31 de gener al carrer Bosc; el 31 gener i 1 de febrer a l'avinguda Mas Llombart i els dies 1, 2 i 3 de febrer al carrer La Pau. Mentre que els dies 2, 3 i 6 de febrer la via afectada serà el carrer Mirador. 

L'empresa encarregada d'aquestes actuacions a la xarxa viària del municipi és Agustí i Masoliver S.A., qui va obtenir la millor puntuació en la licitació dels treballs amb un cost de 495.999, 76 euros (IVA inclòs).

Les obres consisteixen a renovar la capa de rodament dels carrers, que presenta problemes d'adherència superficial, en gran manera per l'acció de les arrels dels arbres que han provocat l'aixecament dels paviments.

Està previst intervenir en diverses parts del municipi i en especial als carrers amb fort pendent o de zones més humides on s’accentua aquest problema d’adherència. A la zona de l’Eixample s’intervindrà a l’encreuament del carrer Mn. Joan Alemany amb el carrer Sant Jacint, al carrer Verge de Montserrat i al carrer Severo Ochoa; a la zona Est; als carrers Joaquim Abril, Cirerers, Sol i un tram del carrer Muntanya.

També estaven previstes tasques d'arranjament a l'avinguda Can Ribalta. El termini d'execució de les obres és d'un mes.

Edicions locals