Judit Sallent es penja dues medalles a l'Americas Cup d'Orlando

La patinadora santfostenca va aconseguir dos ors al torneig dels Estats Units

Esports

Judit Sallent va començar l'any amb doble or internacional
Judit Sallent va començar l'any amb doble or internacional | Medir Sallent

La patinadora de Sant Fost Judit Sallent ha començat l'any assolint dos podis a una competició internacional. Ho ha fet a l'Americas Cup, disputada a Orlando (Estats Units) la setmana passada, on Sallent ha aconseguit dos ors en la categoria cadet.

La santfostenca va aconseguir la primera posició a les modalitats lliure i solo dance, en ambdós casos a la categoria cadet. A solo dance, Sallent va ser la campiona amb un gran marge, gràcies a una marca de 83,88 punts, més de 10 punts per sobre de la segona classificada. A la modalitat lliure la competició va estar més disputada i la de Sant Fost va superar a la brasilera Julia Harding per només 0,10 punts, amb una puntuació de 62,28.

A la competició també va participar la patinadora Marta Sallent, que va aconseguir una cinquena plaça en solo dance i una novena a lliure, en el seu cas a la categoria sènior.

L'Americas Cup d'Orlando és la primera competició del calendari mundial de la World Skate i hi van participar patinadores de 12 països diferents.

Edicions locals