Sant Fost condiciona el laberint de l'Avinguda Aragó

L'actuació s'ha realitzat gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona

Societat

Sant Fost condiciona el laberint de l'Avinguda Aragó
Sant Fost condiciona el laberint de l'Avinguda Aragó | Aj. Sant Fost

L'Ajuntament ha condicionat uns 1.500 metres quadrats del laberint de l'Avinguda Aragó. La Diputació de Barcelona ha subvencionat els treballs en el marc del programa específic de Resiliència local 2.0.

L'actuació s'ha fet amb l'objectiu de restaurar l'espai i millorar-lo per a la seva conservació futura. En concret, s'han podat els xiprers existents segons el disseny actual del laberint, se n'han plantat de nous per substituir els malmesos o morts, s'ha instal·lat el reg i s'ha afegit terra de sauló per anivellar els camins interiors.


 

Edicions locals