Batuda de senglars a la zona de l'ermita de Cabanyes, dissabte

Tindrà lloc de 9 h a 15 h i des de l'Ajuntament es prega precaució i evitar la zona de caça en l'horari indicat

Societat

Batuda de senglars a la zona de l'ermita de Cabanyes, dissabte
Batuda de senglars a la zona de l'ermita de Cabanyes, dissabte

Demà dissabte, 14 de gener, es farà una batuda de senglar a la zona de l'ermita de Cabanyes, segons ha informat l'Associació de Caçadors la Marta i ha fet públic l'Ajuntament de Sant Fost. 

La batuda tindrà lloc de 9 h a 15 h i des de l'Ajuntament es prega precaució i evitar la zona on es farà la jornada de caça en l'horari indicat.

La darrera batuda va tenir lloc el passat dia 7 de gener. En aquella ocasió, tot i que els caçadors van indicar la zona de la cacera durant la jornada de caça, l'Ajuntament no va fer l'avís previ, com ha anat publicat des dels darrers dos mesos. El fet va comportar algunes queixes veïnals.

Preguntats per aquest mitjà, des del Consistori santfostenc, la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Margot Santos, explicava que no van rebre l'avís previ dels caçadors, i que per aquest motiu no es va comunicar des dels canals de comunicació de l'Ajuntament. 

Amb tot, Santos assegurava que els caçadors no estan obligats a comunicar prèviament les batudes al Consistori, sinó que ho fan a partir de l'acord amb el qual van arribar amb l'equip de govern, el novembre passat. 

Edicions locals