Els santfostencs Jordi Gallego i Guillem Abelairas, condecorats amb la Creu al Mèrit de Protecció Civil

Se l'han endut per la seva tasca amb l'ajuda humanitària a Ucraïna, uns treballs pels quals també han estat felicitats l'equip de govern, la brigada municipal i el Voluntariat Social

Societat

Els santfostencs Jordi Gallego i Guillem Abelairas, condecorats amb la Creu al Mèrit de Protecció Civil
Els santfostencs Jordi Gallego i Guillem Abelairas, condecorats amb la Creu al Mèrit de Protecció Civil | Protecció Civil

La Coordinadora Operativa d'Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya va condecorar amb la Creu al Mèrit de Protecció Civil els santfostencs Jordi Gallego i Guillem Abelairas, per la tasca que van dur a terme com a coordinador i voluntari del cos, respectivament, durant els treballs realitzats per enviar ajuda humanitària a Ucraïna. Els santfostencs van rebre el reconeixement durant un acte que es va celebrar dissabte passat a Mollerussa, i que organitzava la Coordinadora amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat.

Durant l'acte institucional també es va donar una felicitació pública a l'alcaldessa Montserrat Sanmartí, i als regidors Margarita Santos i Pere Raspall per les gestions i els treballs realitzats amb l’ajuda humanitària a Ucraïna. Així com a la família Anglada per cedir desinteressadament la seva nau de grans dimensions, ubicada al polígon de Sant Fost, per instal·lar el Centre Logístic de l’Ajuda Humanitària més gran d’Espanya.

També van rebre la felicitació la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Sant Fost pel seu treball i dedicació durant la gestió logística; l'empresa Ferrimax, per cedir gratuïtament i desinteressadament el subministrament elèctric al Centre Logístic de l’Ajuda Humanitària d’Ucraïna de la Coordinadora Operativa d'Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya i el Voluntariat Social de Sant Fost, pels treballs realitzats amb l’Ajuda Humanitària a Ucraïna, els quals van ser imprescindibles, per poder portar aquesta ajuda al poble ucraïnès.

Així mateix, també es va fer entrega de dues felicitacions públiques a Manuel F. Zapata Garcia i a Eloy Lucas Broceño, dos voluntaris de Protecció Civil de Sant Fost.

Edicions locals