Els equips de la UE Bàsquet Sant Fost es llueixen amb la seva afició

La presentació dels conjunts santfostencs va omplir el Pavelló 2

Esports

El club santfostenc comptarà amb 9 equips aquesta temporada
El club santfostenc comptarà amb 9 equips aquesta temporada | UEB Sant Fost

La UE Bàsquet Sant Fost va celebrar el passat diumenge la presentació dels seus equips per la temporada 2022-2023 al Pavelló 2. Els 9 conjunts del club santfostenc van gaudir d'una jornada amb la seva afició, que va acabar amb el partit de lliga del sènior masculí contra el CB Sant Pol 07, un duel que els locals van guanyar per 66-49.

L'acte de presentació de l'entitat va comptar amb una bona afluència de públic, tal com destaca el president de la UEB Sant Fost Ramon Ramos: "La presentació va anar molt bé. Aquest any, en tenir més equips de base, vam tenir més afluència de públic que altres anys". El club també va realitzar activitats complementàries com un concurs entre el públic, que va ser "un èxit rotund" segons el president.

Ramos remarca la importància d'aquest tipus de jornades perquè "creen una vinculació especial jugador-club" i també permeten a l'entitat "tenir un detall amb els jugadors, entrenadors i delegats".

La presentació va acabar amb el partit de lliga entre el sènior masculí i el CB Sant Pol 07, amb un bon ambient a les grades: "Molt públic de la presentació es va quedar a veure el partit i van generar un ambient fantàstic", explica Ramon Ramos. El partit va ser favorable als interessos dels santfostencs, ja que es van acabar enduent la victòria per 66-49, un resultat que els permet mantenir-se a la segona posició de la lliga.

Objectius definits

Les metes de la UEB Sant Fost per aquesta temporada són clares. Per un costat, el club vol "consolidar tots els equips que tenen un nombre de jugadors més justet", afirma el president. D'altra banda, Ramos reconeix que des de l'entitat també volen "repetir l’èxit del sènior masculí", que l'any passat es va proclamar campió de Catalunya de la lliga territorial i ha començat aquest curs amb bons resultats.

Edicions locals