Entrades a la venda per al Pessebre Vivent de Sant Fost

Es poden adquirir al web de l'entitat des del passat dissabte

Cultura

Aquest dissabte es posaran a la venda les entrades per al Pessebre Vivent de Sant Fost, que aquesta temporada farà funcions els dies 11, 18, 25 i 26 de desembre, i l'1, el 6 i el 8 de gener.
 

Les entrades s'han d'adquirir amb antelació i exclusivament es poden comprar en línia a pessebreviventsantfost.cat –un web que, per cert, també han renovat–. Les entrades generals tenen un preu de 7,5 euros, els infants d'entre 6 i 12 anys hauran de pagar-ne 3,5 i l'accés per als menors de 6 anys és de franc. A més, fan descomptes per a grups d'escoles o entitats, i el preu amb el Carnet Jove és de 5,5 euros.

Quan ja manca menys d'un mes per a l'estrena, el president de l'entitat, Albert Puig, avança que hi haurà "alguna petita novetat". En aquest sentit, explica que mantenint l'estil tradicional del pessebre santfostenc hi faran una renovació.

Per dur-ho a terme són necessàries les tasques de neteja i manteniment de l'espai que estan executant aquestes setmanes. Alhora, com és habitual, conviden la ciutadania a participar al projecte. Tothom hi és benvingut, però Puig hi destaca un perfil concret: "Ens agrada que vinguin famílies".

Edicions locals