Sant Fost arranja el local al costat de Correus per instal·lar-hi l'Arxiu Municipal

També s'estan fent obres a l'auditori de l'Ateneu on s'instal·larà un sistema per plegar les butaques de forma automàtica

Societat

Sant Fost condiciona el local del costat de Correus per instal·lar-hi l'Arxiu Municipal
Sant Fost condiciona el local del costat de Correus per instal·lar-hi l'Arxiu Municipal

L'Ajuntament de Sant Fost ha iniciat les obres per condicionar el local de la planta baixa de l'edifici de l'Ateneu Jaume Rifà, que es troba al costat de l'Oficina de Correus, per instal·lar-hi l'Arxiu Municipal.
 

L'espai, que és de titularitat municipal i fins ara havia estat tapiat, acollirà els fons del consistori que ara com ara i de forma provisional es troben repartits entre la biblioteca municipal i l'antiga sala d'exposicions de l'Ateneu, segons han informat aquest diari fonts del Consistori.

La data del trasllat a aquest nou espai, el qual té una superfície de 150 metres quadrats, encara no es coneix. De moment, s'estan fent treballs de condicionament, entre els quals s'ha col·locat el tancament d'alumini.

Nou sistema de grada retràctil a l'auditori de l'Ateneu

A banda del local on s'ubicarà l'Arxiu Municipal, un altre dels espais de l'equipament que es troba en obres des de fa uns mesos és l'auditori de l'Ateneu. L'actuació consisteix a millorar el sistema de grada retràctil que permet recollir la zona de butaques i deixar l’espai diàfan per realitzar altres tipus d’actes.
 
Fins ara, les butaques es plegaven de forma manual. Ara, s’instal·larà un sistema basculant automàtic de plegament de les butaques per tal d'agilitzar el seu funcionament i permetre la seva manipulació per part de personal no especialitzat, amb un menor temps d’obertura i tancament.
 
Finalment, el consistori també preveu recuperar la Sala d’Exposicions per fer-la servir com a sala polivalent per a la realització d’activitats. Actualment, l'espai acull alguns tallers del programa No T’Aturis, adreçat a la gent gran del poble.

Edicions locals