Maria Pérez és convocada per primer cop amb la selecció absoluta

La santfostenca estarà amb el combinat nacional als amistosos contra Argentina i Japó

Esports

La jugadora del Barça podria debutar amb la selecció absoluta
La jugadora del Barça podria debutar amb la selecció absoluta | Instagram Maria Pérez

Maria Pérez podria debutar amb la selecció espanyola absoluta. La futbolista de Sant Fost ha estat convocada per primer cop amb el combinat nacional després de la baixa de Maitane López, de l'Atlètic de Madrid. La jugadora del Barça estarà amb la selecció als amistosos contra Argentina i Japó.

La primera convocatòria amb l'absoluta ha estat del tot inesperada per a Maria Pérez. La jugadora es trobava concentrada amb la selecció sub 23, a les convocatòries de la qual és una habitual. Però les lesions d'Esther González i Maitane López han obert la porta de la selecció a la santfostenca i a Nahikari García.

Maria Pérez estarà disponible pel seleccionador Jorge Vilda als amistosos contra Argentina a Melilla (dilluns 11 a les 20 h) i contra Japó (divendres 15 a les 20 h), aquest últim a l'estadi de La Cartuja de Sevilla, un dels més grans del país. Els dos partits es podran seguir en directe pel canal Teledeporte.

La convocatòria de la de Sant Fost arriba en un moment delicat per la selecció, després de la renúncia de 15 jugadores pel conflicte amb el seleccionador Vilda.

Edicions locals