Quatre podis pel CP Sant Fost a la Copa Catalana i a la Federació

Andrea Comendador, Lorena Aranda, Olga Ortiz i Merche Martínez van aconseguir dos ors i dos bronzes

Esports

Les patinadores del CP Sant Fost van aconseguir diverses medalles
Les patinadores del CP Sant Fost van aconseguir diverses medalles | CP Sant Fost

El Club Patí Sant Fost s'ha penjat quatre medalles a les diverses finals de les Copes Catalunya i Federació, que s'han celebrat en els últims dies. L'entitat santfostenca va tenir sis patinadores entre totes les categories.

Lorena Aranda va aconseguir la primera posició al nivell 3 cadet de la Copa Catalunya. A la Copa Federació, Andrea Comendador va assolir l'altre or al nivell 4 juvenil, mentre que Olga Ortiz i Merche Martínez es van penjar dos bronzes al nivell 6 infantil i a l'1 aleví respectivament. El balanç és prou bo, ja que l'entitat de Sant Fost comptava amb un total de sis patinadores a les copes.

Més medalles baixvallesanes

El CP Parets va ser el club baixvallesà més exitós, amb cinc medalles a la Copa Catalunya i una a la Copa Federació. Aina Vegas, Mariona Cera, Dídac Sedano, Abril Pérez i Paula Matas van aconseguir cinc ors a les diverses categories de la copa catalana. Maria Barroso va tancar el palmarès paretà amb una tercera posició a la Copa Federació. El club de Parets va comptar amb un total d'11 patinadores entre les dues competicions.

El CPA Mollet i el CP Montornès també van tenir dues participants cadascun a les competicions, però no van aconseguir pujar al podi.

Edicions locals