El sènior de la UE Sant Fost afronta el seu segon any des de la refundació

L'equip inicia la lliga aquest dissabte a casa davant l'Escola Sentmenat

Esports

L'equip amateur santfostenc vol millorar la temporada passada
L'equip amateur santfostenc vol millorar la temporada passada | UE Sant Fost

El primer equip de la UE Sant Fost comença la lliga aquest cap de setmana. El conjunt santfostenc repetirà a Quarta Catalana en el seu segon any des que el club va recuperar l'equip el 2021. Aquesta temporada els de Sant Fost canvien de grup i passaran a tenir rivals del Vallès.

L'entrenador Eric Barreiro es mostra optimista per la 2022-2023: "Ho veig millor que la temporada passada. L'any passat era tot nou i ara mantenim mitja plantilla". El tècnic explica que aquesta experiència els ajuda a "guanyar en integració i fer bloc" i també que els fitxatges "s'han integrat bastant bé". Barreiro creu que la prova de tot això ha estat la pretemporada: "S'ha vist clarament la millora".

Un creixement progressiu

El preparador afirma que l'objectiu per aquesta temporada és "millorar les posicions de l'any passat i acabar de la part mitja cap a dalt". Barreiro afirma que l'ascens "està fora" de les seves metes i que se centraran en "el treball de cada setmana". El tècnic s'atreveix amb una anàlisi dels seus rivals del grup: "La majoria són equips B, joves i acabats de fer. He vist alguns equips i el nivell és similar al nostre".

La UE Sant Fost debutarà aquest dissabte a les 18.30 h davant l'Escola Sentmenat, al Camp Municipal de Sant Fost. Barreriro espera "un partit igualat", tot i que el seu equip va perdre 3-1 en pretemporada contra els sentmenatencs.

 

 

Edicions locals