Batuda de senglars aquest dissabte a Martorelles

La cacera es durà a terme entre les 8 i les 13 h

L'Ajuntament de Martorelles ha anunciat que aquest dissabte al matí està prevista una batuda de senglars al seu terme municipal.

En concret, la cacera es farà a la zona del nou cementiri de Martorelles entre les 8 i les 13 h.

A principis de setembre començava la temporada de cacera del senglar, que s'allargarà fins al 26 de març. Tot i que la temporada permet una trentena de batudes –els caps de setmana fins a finals de març– la societat de caçadors La Marta –colla encarregada de les batudes als boscos de Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles– preveu fer-ne un màxim de sis.

Així ho explicaven a l'Ajuntament de Santa Maria de Martorelles abans d'iniciar la temporada en una reunió amb cossos de seguretat, agents rurals, la presidenta del Parc de la Serralada Litoral, el
president i cap de colla de l’Associació de Caçadors La Marta i membres del Consistori de Santa Maria.

En la reunió es va tractar també la necessitat de millorar la senyalització de l'àrea on tenen
lloc les batudes. En aquest cas, l'Ajuntament de Santa Maria vol instal·lar pivots perquè els caçadors col·loquin les seves plaques d'avís –que estan homologades i tenen unes mides i característiques determinades– i no els hi treguin. A més es reforçarien amb algun senyal més instal·lat per l'Ajuntament perquè siguin més visibles.

Edicions locals