ERC organitza a Sant Fost un acte divulgatiu sobre la recollida de residus porta a porta

La xerrada tindrà lloc a la rambla de Can Coromines, divendres 23 de setembre, a les 19.30 h

Política

ERC organitza a Sant Fost un acte divulgatiu sobre la recollida de residus porta a porta
ERC organitza a Sant Fost un acte divulgatiu sobre la recollida de residus porta a porta

La secció local d'Esquerra a Sant Fost celebrarà el pròxim divendres, 23 de setembre, una jornada per parlar sobre la recollida de residus porta a porta. La xerrada que tindrà lloc a la rambla de Can Coromines, a les 19.30 h, forma part d'una sèrie d'actes que preveu organitzar ERC Sant Fost amb l'objectiu de "posar en l'agenda política assumptes que no sempre hi són, però que preocupen als veïns i veïnes del poble i que impacten en la seva vida quotidiana", segons han comunicat els republicans.

Segons la formació local, aquest acte té una pretensió divulgativa: "Volem ajudar a la nostra gent a entendre que des de les petites decisions de la nostra quotidianitat podem incidir directament en millorar els índexs de recollida selectiva i fer així un Sant Fost més sostenible. Pretenem que el veïnat entengui en què consisteix el model, de quina manera s’hi podria involucrar i participar en una bona implementació", esmenten en un comunicat.

En aquest sentit, l'acte comptarà amb una breu reflexió sobre la situació actual del municipi, que farà el regidor i portaveu del Grup Municipal a Sant Fost, Carles Miquel. El seguirà una explicació sobre la situació actual del país i els pros i contres del sistema de recollida porta a porta per part d'Isaac Peraire, director de l’Agència Catalana de Residus, i acabarà amb la intervenció de l'alcaldessa de la Garriga, Dolors Castellà, qui s'encarregarà de parlar de l'experiència d'implementació d'aquest sistema de recollida en el seu municipi.

Finalment, s’obrirà un torn obert de precs i preguntes, on els ponents respondran a tots els dubtes que hagin pogut sorgir enfront aquest sistema per part del públic assistent.

Per Esquerra Sant Fost, el Porta a Porta és el sistema "òptim" a implementar per tal de complir amb els objectius de sostenibilitat de l'OCDE i per "fer de Sant Fost un municipi més verd i més net, eliminant els contenidors i les olors que desprenen dels nostres carrers, a més de recuperar l’espai que ocupen a la via pública", apunten.

Així mateix, assenyalen que "aquest projecte que ja vàrem iniciar a l’inici del mandat –durant els mesos que va formar part del govern municipal–, serà un dels principals eixos de treball d’Esquerra a Sant Fost".

 

 

 

 

Edicions locals