Sant Fost impulsa una línia d'ajudes per facilitar l'accés dels infants a les activitats extraescolars

El període per tramitar la sol·licitud començarà el pròxim 26 de setembre i acabarà l'11 d'ocutbre

Societat

Amb l'objectiu que ningú en quedi exclòs per motius econòmics o de caràcter social, l'Ajuntament de Sant Fost engega una nova línia d'ajuts destinada a les famílies per facilitar l'accés dels infants a les activitats extraescolars al municipi. Els alumnes beneficiaris només podran rebre ajut per a la realització d’una activitat extraescolar.

Els ajuts van adreçats als infants i joves de Sant Fost que estiguin empadronats al municipi i que cursin estudis d'infantil, primària, secundària obligatòria i secundària postobligatòria.

L'import i percentatge dels ajuts que s'atorguin no excedirà, del 50% del cost total de les activitats subvencionades o bé els 300,00 € per infant/jove i amb el límit de la consignació pressupostària corresponent. 

La quantia d'aquestes ajudes s'ingressarà a les entitats o empreses organitzadores de les activitats que realitzin els alumnes. Des de Serveis Socials s'encarregaran de posar-se en contacte, un cop baremades les sol·licituds, amb les entitats o amb els usuaris directament.

Pel que fa a les entitats organitzadores, es considera com a tal qualsevol entitat o club de Sant Fost de Campsentelles, valorant-se excepcionalment activitats a altres entitats en cas que en el municipi no hi hagi l’oferta d’aquella activitat.

Quan i on fer els tràmits

El període per tramitar la sol·licitud a l'ajuda començarà el pròxim 26 de setembre i acabarà l'11 d'octubre. La sol·licitud es pot tramitar a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Si es vol fer presencialment, es recomana sol·licitar cita prèvia. També es pot fer el tràmit a través del Web de l'Ajuntament.

Edicions locals