L'Ajuntament de Sant Fost treu a concurs la concessió del bar de l'Ateneu

El pressupost de la licitació és de 720.000,00 € amb IVA inclòs

Societat

| El bar de l'Ateneu, regentat per la família Pedragosa durant vuit anys, va tancar el desembre de l'a

L'Ajuntament de Sant Fost ha tret a concurs la concessió del bar ubicat a l'edifici de l'Ateneu Jaume Rifà, conegut com El Xaragall. L'establiment està tancat des que la família Pedragosa, que van tenir llogat el local durant vuit anys, va abaixar la persiana el desembre passat, fa uns 9 mesos.

El govern ha tret a licitació l'explotació de l'espai per un pressupost de 720.000,00 € (IVA inclòs) i un cànon d'explotació de 9.600,00 €.  La concessió tindrà un termini de 5 anys de durada amb possibilitat d'una pròrroga d'1 any. Les propostes es poden presentar fins al 20 de setembre per via telemàtica a l'Ajuntament.

Segons es disposa en el plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la contractació, quant als serveis propis a prestar pel bar, seran els de dispensar els productes adequats a les instal·lacions de què disposa (begudes fredes i calentes, entrepans, pastisseria, menjars, etc.), tot respectant la normativa sanitària vigent i la condició d’espai lliure de fum. Mentre que el parament i altre material fungible necessari per al funcionament de l’establiment (plats, gots, coberts, etc.), serà per compte de la persona adjudicatària.

En les clàusules també es determina que el servei es prestarà, com a mínim, en l’horari de dilluns a divendres, de 9 h a 13:30 h i de 15:30 h a 20 h. Amb tot, s'indica que els horaris, a part dels establerts, es podran negociar per mutu acord de les parts, en benefici i oportunitat del concessionari. Mentre que els períodes de tancament, vacances o festius locals i nacionals s’hauran de pactar amb l’Ajuntament de Sant Fost en el calendari anual, per a poder informar a les persones usuàries degudament.

Segons el consistori, aquest espai és concebut com a "complement" dels diferents serveis i projectes del conjunt de l’equipament i, en conseqüència, comenta que ha d’oferir una "imatge singular, atractiva i respectuosa per a tots els sectors de la població, col·laborant en el desenvolupament d’activitats que promocionin les línies i objectius fixats per a aquest i en la seva difusió".

 

 

Edicions locals