Intoxicats una quarantena d'infants de dos campus d'estiu que es fan al CEM Can Lladó

Des de l'Ajuntament de Sant Fost estan investigant les causes de l'emmetzinament, les quals encara es desconeixen

Societat

Una quarantena d'infants de dos campus d'estiu que es fan al Centre Esportiu Municipal (CEM) Can Lladó haurien resultat intoxicats per causes que encara es desconeixen. Des de l'Ajuntament de Sant Fost s'està investigant quin pot ser l'origen de l'emmetzinament que ha provocat vòmits, diarrees i febrícula entre els menors. 

Segons ha explicat el segon tinent d'alcalde, Juan Francisco Fernández, els afectats serien nens i nenes dels campus de bàsquet i de futbol que es fan al complex. "A Can Lladó tenim dos campus més i altres usuaris i abonats i no ens consta que hagin patit cap intoxicació", comenta el regidor santfostenc.

Per conèixer quin és l'origen del succés, durant el dia d'avui s'han analitzat els nivells de clor de la piscina per si podia tractar-se d'una intoxicació per clor i "s'ha comprovat que els nivells eren els adequats", afirma el segon tinent d'alcalde.

Amb tot, Fernández ha avançat que demà Aqualia revisarà tota l'aigua potable del Complex Esportiu. Des de l'Ajuntament no es descarta, per ara, cap hipòtesi.

 

Edicions locals