El PSC de la comarca denuncia que les mesures de Rajoy són “un engany massiu a catalans i espanyols”

Els socialistes creuen que les retallades “es carreguen l’autonomia municipal i trenquen l’estat del benestar”

Política

La direcció comarcal del PSC i diversos alcaldes vallesans han volgut deixar clar el seu rebuig a les mesures aprovades pel Govern del Partit Popular en el consell de ministres del divendres passat. Segons han dit els socialistes en un comunicat, les mesures de Rajoy “es carreguen l’autonomia municipal, redueixen la democràcia, trenquen l’estat del benestar i ataquen els principis d’una societat justa i igualitària”.

El primer secretari de la Federació del Vallès Oriental, Román Ruiz, va dir en la roda de premsa dels socialistes celebrada divendres que “l’aprovació d’aquestes mesures és una esmena a la totalitat del programa electoral del PP, i per tant, un engany massiu als catalans i espanyols”.
 
Ruiz, a més, va afegir que el “PP no creu en l’Estat de les autonomies” i que Rajoy tracta a les administracions autonòmiques com a “súbdits”.
 
També s’ha pronunciat sobre la tisorada de l’Executiu Rajoy, Jordi Terrades, secretari d’Acció Política del PSC, que ha volgut recordar que “CiU és l’únic grup que ha donat suport a les retallades anunciades per Rajoy”.
 
Per la seva part, els alcaldes socialistes del Vallès han dit que “s’està posant el perill la figura dels alcaldes i regidors” i que el “PP s’esta carregant l’autonomia local, establerta i acordada en el marc de la constitució”.

Edicions locals